HET CULTURELE
AANBOD VAN C.

Band for a day in combinatie met Studiotechnician for a day, Zingen als..., Acteren voor de camera, Check the soundcheck!, Singer songwriter workshop, Street art buiten de deur, Street Photography / Documentaire fotografie.


Het culturele aanbod van C. binnen

Check the soundcheck! (12+)

The Effect | Vrijdag 14 juni
Bij C. - poppodium

Stel je voor... een bekende artiest is aan het soundchecken voor zijn/haar optreden die avond, hoe gaaf is het als je hierbij kunt zijn? Met Check the soundcheck is dit dus mogelijk! Jij mag de soundcheck van een artiest bijwonen in het poppodium van Cpunt en er is hierbij ook een docent bij ter begeleiding. De eerstvolgende band waar je je voor kan opgeven is The Effect op 14 juni! Er zijn slechts 10 plekken voor deze soundcheck beschikbaar dus houd de website van Ha-Meer in de gaten om je aan te melden.

Zingen als een musicalster!

Zaterdag 6 Juli
Bij C. - poppodium

Wil je leren zingen als een musicalster? Dat kan op 6 juli onder leiding van Alexandra Alphenaar die met recht een ervaren rot in het vak genoemd mag worden. Zo speelde zij o.a. in Nijntje de musical, Turks Fruit en The Sound of Music. Maar je zou haar ook kunnen kennen van Goede tijden, slechte tijden, waarin zij tussen mei 2008 en mei 2010 te zien was. Zij leert jou hoe je zingt in musicals en een geweldige performance neerzet op het podium. Geef je op via de website van HaMeer.nl

Acteren voor de camera (12+)

Bij C.

Heb jij altijd al jouw acteerkunsten willen tonen voor de camera? Maar heb je nog geen idee hoe? Wij leren jou op 13 juli de kunsten van acteren voor de camera onder leiding van een ervaren film- en theaterdocent. Geef je op via de website van HaMeer.nl

Musical for a day (12+)

Zaterdag 13 juli
Zaterdag 19 oktober
Zaterdag 2 november
Bij C.

Tessa is een veelzijdige zangeres en musical actrice. Ze speelde diverse hoofrollen in binnen en buitenland, zoals; “Anya”(Anastasia) in de Broadway Musical Anastasia in het Circustheater, Ariel in The Little Mermaid en Jane in Tarzan. Zij leert jou hoe je zingt in musicals en een geweldige performance neerzet op het podium.

Band for a day in combinatie met Studiotechnician for a day (12+)

Zaterdag 9 november, bij C. - muziekstudio

Noteer alvast in je agenda: 9 november! Dan kun je met je vrienden of vriendinnen een band zijn voor een dag! Bij band for a day leren wij jou de kneepjes van het vak, het spelen van instrumenten en hoe muziek bij elkaar een nummer maakt als onderdeel van een band. Daarna ga je de studio in om je nummer in te spelen en strak af te mixen!

Aanbod buiten Cpunt in samenwerking met Maatvast

Singer songwriter workshop

Wij leren jongeren liedjes te schrijven in alle genres, op locatie in de jongerencentra van Maatvast.

Street art buiten de deur

Bijvoorbeeld een muur verfraaien in overleg met de gemeente met graffiti art. Of op locaties als Studio 5, waarbij we echte street art gaan ontwikkelen met jongeren.

Street Photography / Documentaire fotografie

Onder leding van de docent wandelen door de buurt technieken aanleren die jij kunt toepassen op fotografie, zelfs met je eigen smartphone!. Een opdracht waarbij er later een tentoonstelling/expositie wordt gehouden waar jongeren hun beste foto’s kunnen showen aan hun vrienden en familie.

DIY workshop

Je eigen sieraden maken? Of van oud textiel je eigen outfit creëren? Dat kan! En een docent van Cpunt leert jou hoe! Op alle locaties van Maatvast wordt deze workshop gegeven dus houd Je eigen sieraden maken? Of van oud textiel je eigen outfit creëren? Dat kan! En een docent van Cpunt leert jou hoe! Op alle locaties van Maatvast wordt deze workshop gegeven dus houd insta van Maatvast in de gaten om je te kunnen inschrijven. in de gaten om je te kunnen inschrijven.

Breakdance!

Op diverse Maatvast locaties geeft een Cpunt docent deze super coole workshop. Leer de fijne kneepjes van breakdance van een echte breaker. Binnenkort kun je je hiervoor inschrijven via de insta van Maatvast.

DJ/Muziek en producing

Wat doet een DJ eigenlijk precies en hoe produceer je een vette track? Dit alles kom je te weten in een workshop DJ/Music producing. Wie weet ben jij wel de nieuwe Armin van Buuren of Martin Garrix! Binnenkort kun je je hiervoor inschrijven via de insta van Maatvast.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
24 jul
Jongerencentrum de Basis

BBQ

26 jul
Jongerencentrum de Hype

BBQ

Vorige Volgende
24 jul
Jongerencentrum de Basis

BBQ

26 jul
Jongerencentrum de Hype

BBQ

Vorige Volgende
24 jul
Jongerencentrum de Basis

BBQ

26 jul
Jongerencentrum de Hype

BBQ

Vorige Volgende