HET CULTURELE
AANBOD VAN C.

Band for a day in combinatie met Studiotechnician for a day, Zingen als..., Acteren voor de camera, Check the soundcheck!, Singer songwriter workshop, Street art buiten de deur, Street Photography / Documentaire fotografie.


Het culturele aanbod van C. binnen

Band for a day in combinatie met Studiotechnician for a day (12+)

Zaterdag 9 november, bij C. - muziekstudio

Met je vrienden of vriendinnen een band zijn voor een dag? Bij band for a day leren wij jou de kneepjes van het vak, het spelen van instrumenten en hoe muziek bij elkaar een nummer maakt als onderdeel van een band.

Acteren voor de camera (12+)

Bij C.

Heb jij altijd al jouw acteerkunsten willen tonen voor de camera? Maar heb je nog geen idee hoe? Wij leren jou de kunsten van acteren voor de camera en dat allemaal onder leiding van Remi Walsarie.

Musical for a day (12+)

Zaterdag 13 juli
Zaterdag 19 oktober
Zaterdag 2 november
Bij C.

Tessa is een veelzijdige zangeres en musical actrice. Ze speelde diverse hoofrollen in binnen en buitenland, zoals; “Anya”(Anastasia) in de Broadway Musical Anastasia in het Circustheater, Ariel in The Little Mermaid en Jane in Tarzan. Zij leert jou hoe je zingt in musicals en een geweldige performance neerzet op het podium.

Check the soundcheck! (12+)

Wooten Brothers | Zondag 19 mei
The Effect | Vrijdag 14 juni
Bij C. - poppodium

Stel je voor.. een bekende artiest is aan het soundchecken voor zijn/haar optreden die avond, hoe gaaf is het als je hier bij kunt zijn? Met Check the soundcheck is dit dus mogelijk! Jij mag de soundcheck van een artiest bijwonen in het poppodium en er is hierbij ook een docent bij ter begeleiding.

Aanbod buiten Cpunt in samenwerking met Maatvast

Singer songwriter workshop

Wij leren jongeren liedjes te schrijven in alle genres, op locatie in de jongerencentra van Maatvast.

Street art buiten de deur

Bijvoorbeeld een muur verfraaien in overleg met de gemeente met graffiti art. Of op locaties als Studio 5, waarbij we echte street art gaan ontwikkelen met jongeren.

Street Photography / Documentaire fotografie

Onder leding van de docent wandelen door de buurt technieken aanleren die jij kunt toepassen op fotografie, zelfs met je eigen smartphone!. Een opdracht waarbij er later een tentoonstelling/expositie wordt gehouden waar jongeren hun beste foto’s kunnen showen aan hun vrienden en familie.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image